Home

Welkom op de website van Bloemisterij en mini tuincentrum Zuster Clivia. Al bijna 20 jaar een begrip in het centrum van Den Haag! Voor al uw bruidswerk, rouwwerken en speciale gelegenheden in bloemen. Gedegen vakkennis & vriendelijke hulp. Alle tijd om gezellig rond te kijken als u dat wilt.

Zuster Clivia beschikt overĀ een zeer ruim assortiment snijbloemen. Mooi, creatief bruidswerk. Rouwwerk op maat. Volledig toegesneden op smaak van de overleden persoon en u. Dus geen nare eenheidsworst die zo gebruikelijk is.

Open van dinsdag t/m zondag. Ook open op afwijkende tijden, zodat u na uw werk niet hoeft te haasten om een bloemetje te halen.

Zuster Clivia is tevens mini tuincentrum. Buitenplanten te kust en te keur in dit mini-tuincentrum. Zowel aan de voorgevel als in de zonnige achtertuin kunt u terecht voor al uw balkon-en tuinplanten.

Zoek service. Altijd op zoek naar die ene plant die u maar niet kunt vinden? Als we hem al niet hebben staan, dan ga ik voor u op zoek. In de meeste gevallen heeft u hem dan binnen een week in uw bezit.

Garantie: Als ondanks alle goede zorgen een boeket niet aan de verwachtingen voldoet dan hoor ik dat graag. Want op die manier kan ik de eventuele fout achterhalen bij leveranciers. U krijgt uiteraard een nieuw boeket als u binnen een week na aankoop uw klacht kenbaar maakt.

Tuinadvies. Voor Hovenierswerk voor groot tuinonderhoud bent u hier niet aan het juiste adres. Wel mogelijk: tuinadvies m.b.t. aanleg en onderhoud, aanleg van borders, inpotten van planten bakken en licht snoeiwerk.

Kerstbomen. In de decembermaand staat de achtertuin vol met mooie sterke kerstbomen van het type Picea Omorica. Andere soorten alleen op bestelling. Uitstekend prijs/kwaliteitsverhouding.

Willekeurige Foto

2009_03_28/DSC_9521.JPG

Contact

Zuster Clivia

Geest 44
2513 VB
's-Gravenhage
t 06 13032386

e: info@zusterclivia.nl